A Fidesz márpedig leváltható

Még mindig nem késő!

Még mindig nem késő!

Csak két dologról...

2017. december 08. - Becky Weiss

Nem mintha nem lenne rengeteg esemény. De kettő közülük mégis szót kíván. Kíváncsi vagyok ezekre milyen mentségeket találnak a Fidesz-szavazók és hogy milyen érveket képes még felhozni az aki szerint nem érdemes a politikával foglalkozni.

Először is. Mire is van a posta? Kézbesíteni dolgokat nem? Naná. De nem Magyarországon. Itt ugyanis túlterheltség miatt nem végzi el ezt a műveletet.

És mint azt hallani: "központi utasítás, hogy a túlterheltség miatt, nem viszik ki a levélküldeményeket. ... A dolgozó közölte, hogy most semmilyen levélküldeményt nem visznek ki, mert rengeteg Erzsébet-utalvány és más küldemény van."

Ízlelgessük nyugodtan!

Központi utasítás.
Rengeteg Erzsébet-utalvány.

Meg lehet ragadni ezt arról az oldalról is, hogy ebben az országban semmi sem működik. Hogy normális állapot ha semmi sem működik. Mi lesz a következő? Januárban majd a fűtést kapcsolják le túlterheltségre hivatkozva? Vagy esetleg a villanyt, ha a legközelebbi stadionban épp meccs van?

De meg lehet ragadni máshonnan is. Központi utasítás. Rengeteg Erzsébet-utalvány. Persze, normális, hogy semmi sem működik. És ez így van jól. Nem a kormány, nem a hivatalok, nem az állami intézmények dolga hogy másképp legyen. De az hogy a nem működés most már nem közvetett hanem közvetlen következménye a kormány tevékenységének, új dolog.

Nem érdekel a tagadás. Sem a zsonglőrködés hogy mi levél, mi csomag, mi mekkora. A posta dolga hogy kézbesítsen. Pont. Történetesen van olyan ismerősöm akinél már rendszeres az állapot hogy értesítőt sem kap. Helyette folyton rohangál a postára hogy megtudja, jött-e neki véletlenül valami.

Jó ez így karáncsonykor, kedves Fidesz-szavazó. Ugye? Legfeljebb majd a helyett amit megrendeltél az internetről ajándéknak, adsz családtagjaidnak. Mit is? Erzsébet-utalványt? Zsák krumplit? Vagy Orbán-szobrot?

* * *

Másodszor.

A sorosozás is új szintet lépett. Halott disznó, rajta a felirat: Ő volt a Soros!!!

Mindez egy fideszes országgyűlési képviselő Facebook oldalán, ezzel a kommentárral: "A jásziványiak az imént küldték ezt a fotót az erdélyi testvértelepülésükről. Ott már egy disznóval kevesebb van...Jó étvágyat!"

Hogy a gyűlölet elérte azt a szintet hogy ilyen akcióra egyáltalán sor kerülhetett, már önmagában is riasztó. De az hogy ezt egy országgyűlési képviselő büszkén mutogatja, arra már nincs mit mondani.

Talán csak ennyit:

Ma disznó. Holnap is? Vagy már inkább ember?

Ma Soros. Holnap ki jön? Talán épp Te vagy én?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://realresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr2713457969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása