A Fidesz márpedig leváltható

Még mindig nem késő!

Még mindig nem késő!

Fogalommagyarázat

Mit tarts mindenképp szem előtt, ha Te is kormányváltást szeretnél?

2017. október 09. - Becky Weiss

Legyél akármelyik ellenzéki párt követője, az összes politikusban csalódott, vagy a kormányváltást bármi áron látni akaró ember, sohase feledd az itt írtakat!

 

Politikától teljesen elfordult emberek: nem az ellenségeid. Az egyik legfontosabb feladatod megértetni velük, hogy ha a Fidesz hatalmon marad, minden csak egyre rosszabb lesz. És ez az egyre rosszabb nem holmi gazdasági mutatókat vagy lenyúlt pénzösszegeket jelent, hanem olyan dolgokat, amiket naponta éreznek a saját bőrükön is. A kormány megbuktatásához az ő szavazatukra is szükség van!

Ellenzéki pártok és azok támogatói: nem az ellenségeid. Ők is kormányváltást akarnak, csakúgy mint Te. Teljes egészében egyik pártról sem mondható, hogy a Fidesz hatalmának megőrzésén dolgozna, viszont mindegyikükbe épültek már be olyan emberek, akik valóban ezt akarják. Ez az egyik oka, hogy még mindig nem valósult meg az ellenzéki összefogás. Ennek szükségességét pedig mindegyik párt követőivel be kell láttatni.

Gyurcsány: még ő sem az ellenséged! Arról, hogy jó volt-e, amíg ő volt kormányon, nem érdemes vitatkozni, mert most nem Gyurcsány megbuktatása a cél! A legtöbben viszont úgy látjuk, akármilyen is volt az a kor, élhetőbb volt, mint a mostani. Ha mégis újra hatalomra kerül, akkor sem lesz 2/3-os többsége, ezért még ha célja sem tudna a Fideszéhez hasonló diktatórikus rendszert kiépíteni.

Jobbik, Vona: és még ők sem az ellenségeid! Arról, hogy cukiság kampány mögé rejtőzött nácik vagy a közép felé nyitó jobboldali párt, nem érdemes vitatkozni, mert nem ők vannak kormányon! Ugyanúgy céljuk a Fidesz megbuktatása, mint a többi ellenzéki pártnak. Ha hatalomra kerülnek, akkor sem lesz 2/3-os többségük, tehát nem fognak tudni a Fideszéhez hasonló diktatórikus rendszert kiépíteni.

EU, Brüsszel, Merkel, stb.: ők pedig végképp nem az ellenségeid! A Fidesz mára teljesen felszámolta a fékek és ellensúlyok rendszerét. A média mellett a bíróságok és a rendőrség vezetése is a kezükben van. Mondhatod, az EU messze nem tökéletes, de az utolsó akadálya, hogy a Fidesz bármit megtehessen, az uniós tagságunk. Ha sikerülne kivezetniük az országot az EU-ból, bármit megtehetnének, ami a gyakorlatban olyan totalitárius diktatúrát jelentene, amihez csak Rákosi rendszere volt fogható.

Fidesz szavazók: a többségükről elmondható, hogy nem az ellenségeid! Lásd a két rájuk vonatkozó ismertetőt! Egyik, másik. Az 5., 6., 8. típusba tartozók meggyőzése a Fidesz valódi természetéről az egyik legfontosabb feladatod. Ők teszik ki egyébként a szavazóbázis többségét. A többi típus is kezelhető, bár nehezebben, ők valóban az ellenségeddé válhatnak.

Fidesz: ők az ellenséged! A cél a megbuktatásuk, ezért amíg az nem történik meg, minden egyéb másodlagos. Ehhez a feladathoz kapsz ezen a blogon fegyvertárat.

A bejegyzés trackback címe:

https://realresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr612942119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása