A Fidesz márpedig leváltható

Még mindig nem késő!

Még mindig nem késő!

1937

2017. október 24. - Becky Weiss

Ismét hozzád szólok, Fidesz-szavazó!

Elhiszem, hogy nem kérsz többet Gyurcsányból, az MSZP-ből, meg hogy szerinted jó irányba tart az ország mert migránsok, gonosz Brüsszel, elmúltnyolcév és Soros. Még azt is elhiszem, hogy Te személy szerint nagyon is jól jársz ezzel a kormánnyal.

De mutatnék Neked néhány hírt!

Ma már Magyarországon le lehet lőni azt, aki fát lop. Íme! Ja ő kisebbségi volt? És ha fát kell lopnia akkor szegény és annyit is ér? Meg hát eleve lopott tehát mire számított?

Van egy kis falu, Őcsény. Sosem hallottál róla gondolom. Én sem. Egész addig, amíg hírré nem vált, hogy ott bizony nem látják szívesen a migránsokat. Ugyan az esetnek még nemzetközi visszhangja is volt, felteszem szerinted ez is normális, mert a kormány azt mondta, hogy az. Ugye?

Az a kormány, ami buszokkal hozat magának közönséget Október Huszonharmadikára. Ha már ünnep, javaslom ezt a cikket is, különösen a legvégét! Szóval az egy demokratikus rendszer, ahol a miniszterelnöknek fizetett közönséget szállítanak? És nem probléma, hogy olyan a közhangulat, mint ami a hír végén megjelenik?

Tudom, Brüsszel, Gyurcsány, Soros, igaz? Kell is a propaganda, hogy megértsük. Aztán pedig megjelennek olyan feliratok, amik bennem valahogy azt a történelmet idézik, amiről már azt hittem, hetven éve magunk mögött hagytuk. Mondd, még ezzel is azonosulni tudsz? Mivel a forrást nem találtam meg, csak mint állítólag megtörtént esetet említhetem meg, hogy már olyan Facebook hozzászólás is született, hogy megkülönböztető jelzéssel kellene ellátni a migránsokat. Aztán majd szép sorban mindegyik embercsoportot is.

 

Lehet, kedves Fidesz-szavazó, hogy azt érzed, most jó neked. Csakhogy a diktatúráknak olyan a természete, hogy előbb-utóbb megbuknak. Kicsi ez az ország, hiába kacsingat a miniszterelnök a keleti autokrata rendszerek felé, nemzetközi támogatottság híján az az előbb-utóbb hidd el, előbb lesz. És annál előbb, minél többen elégedetlenek a rendszerrel. És azt is tudom, a lelked mélyén Te is érzed ezt!

Utána pedig jön egy másik kor. Ahol már nem lesz államilag támogatott a gyűlölet és az intolerancia.

Most még annak drukkolsz, maradjon minél tovább a Fidesz. De ha ez történne (nem fog), ahogy telik az idő, egyre keményebb lenne a diktatúra. És egyre nagyobb az a szégyen, ami azokra vetülne, akik a hatalmat szolgálták.

Most még nem késő elgondolkoznod, tényleg abban a világban akarsz-e élni, ahol a fenti hírek születnek.

Még nem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://realresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr6913067102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoltbacsi 2017.10.24. 23:11:03

Már vártam az írást, elvégre kedd van
süti beállítások módosítása