A Fidesz márpedig leváltható

Még mindig nem késő!

Még mindig nem késő!

Kezdődik!

2017. október 01. - Becky Weiss

Ne kérdezd meg, hogy ki vagyok! Nem fogod kitalálni! És nem is érdekel téged.
Téged egyetlen dolog érdekel. Ahogy meg lehet szabadulni a Fidesztől.
Szeretnéd, mi? Nem vagy egyedül. El sem hiszed, mennyire nem!

Sokan megmondták már a tutit, hogyan kell. És történt valami? NEM.

Hát majd most fog. Mert én pontosan tudom, hogyan működik a rendszer, mit csinál, mire mit reagál, és hogy hol vannak a gyenge pontjai.

Hogy honnan tudom? Onnan, hogy láttam. Kis közösségben, különféle szervezetekben, szerveződésekben, és hidd el, nem más. Ezek ugyanazok és ugyanúgy működnek.

Ez az oldal pedig arról fog szólni, neked mit kell tenned ahhoz, hogy megbukjanak. Meg fognak, ne félj! A kérdés csak az, mikor. A cél pedig, hogy hamarabb, mint ők gondolják! Igen ez nagyon fontos! Ne hidd el, hogy nem lehetséges! Még fél év van a választásokig. Nemcsak, hogy lehetséges, hanem meg is fog történni!

Amikor ezt írom még senki sincs itt. Amikor viszont a tervem működésbe lendül, már le is írtam néhányat a legfontosabb tudnivalók és tennivaló közül.

Itt is az első.

Szerinted hány különféle ellenzéki csoport van a Facebook-on? Hány oldal mutatja be, rántja le a leplet mindarról, amit csinál a kormány? Hát elárulom, mindez hiába történik! Tudod, miért? Mert azok, akik ezeket olvassák, már rég tudják mindezt! Azon kívül, hogy egymást hergeli e hírekkel mindenki, mi változik? Semmi!

Tehát nem az a feladat, hogy egymásnak újra és újra elmeséljük, hogy ezek lopnak és az orosz diktatúra karjaiba vezetik az országot. (Oda vezetik! Ne mondd, hogy nem sejtetted!) Hanem az, hogy elforduljanak tőlük azok, akik még hisznek nekik!

Ezen fogunk dolgozni. Együtt. SOKAN!

A következő posztban rögtön megismerkedhetsz a Fideszesek típusaival, mint ahogy azzal is, miről ismered meg őket.
Maradj adásban!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://realresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr1012917151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grungi · http://grungirpg.blog.hu 2017.10.04. 10:40:33

Te is csatlakoztál a Külön! 2018 mozgalomhoz?
süti beállítások módosítása