A Fidesz márpedig leváltható

Még mindig nem késő!

Még mindig nem késő!

Nincs visszaút

...mert Orbán már a harcra készül

2017. december 18. - Becky Weiss

Nem azért nem jelentkeztem egy ideje mert nem volna miről írni. Pont ellenkezőleg, túl sok minden van, amiről írni lehet.

Vártam, hátha sikerül meggyőzni magam, rosszul látom a dolgokat. De mennél több dolgot illesztek a képbe, annál inkább azt hiszem igazam van. A Fidesz mindent meg fog tenni azért, hogy megőrizze a hatalmat, és ebbe az erőszak alkalmazása is beletartozik.

A kormány folytatta három frontos támadás nem most kezdődött el, viszont most öltött olyan méreteket, amit már nem lehet nem észrevenni.

A leglátványosabb és legkönnyebben észlelhető front a folyamatos és agresszív kormánypropaganda. Ennek hatására jönnek létre azok a tömegek, akik mivel semmilyen kormányfüggetlen forrásból nem tudnak értesülni a valós eseményekről, fanatizálva jutottak el arra a szintre, ahol számukra már a gyilkosság is normálisnak tekinthető.

Sokan megírták már előttem, a Fidesz az emberek legalantasabb és legaljasabb tulajdonságait ébreszti fel. Hogy ez az emberekben lakó ösztönvilág honnan ered, már én is megfogalmaztam.

Ez a front egészül ki azokkal a valós és virtuális világbéli fizetett provokátorokkal, akik közül az utcákra és erre az oldalra is jut bőven. Bicskanyitogató stílusuk azonban a fent linkelt írás után is ugyanúgy tetten érhető. E véleménysereg feladata kettős. Ők keltik azt a tömegérzetet, amely visszaigazolja a Fidesz által manipulált embereknek hogy ők vannak többségben és ébreszt a másképp gondolkodókban reménytelenséget.

A kormánypropagandát minden áron hatástalanítani kell. Nekem is ez az egyik célom. Tippeket adni, hogyan és miről beszélj a Fidesz-szavazókkal. Azonban nem szabad az interneten megállni az ellenpropaganda terjesztésével! Mindenkinek a saját közegében kell terjesztenie az igazságot! Ami egyre több és több emberhez fog eljutni.

 

A második frontot talán ezzel a kifejezéssel ragadhatnánk meg: a pofátlan és cinikus néphergelés. Ha egy történetben kell összefoglalni, miről van szó, Vajna Tímea szelfizése, miközben gyorshajt a Lamborghinijével, mindent elmesél.

Az egyáltalán nem páratlan stílusú eseménynek csak látszólagos célja azt megmutatni, hogy aki a hatalom oldalán áll és kellően magasan van, arra a törvények sem vonatkoznak.

A valódi cél ugyanis pontosan az, hogy a nép felháborodjon és kikeljen magából! Az a nép, amelyik mára jól megtanulta, a jog soha nem az ő oldalán áll. Az mindig a nagy embereket védi.

Azt látom, ez ellen a front ellen nehéz lesz fellépni. Részben pontosan a fenti miatt: az igazságszolgáltatásra nem lehet számítani. Marad tehát a minél nagyobb nyilvánosság, és a munka, hogy a Vajna Tímeáéhoz hasonló történetek eljussanak a Fidesz-szavazókhoz is. Felháborító történet pedig minden napra jut, ki-ki ízlése szerint válogathat belőle. Számomra a legelrettentőbb az óvodások aszfaltra térdeltetése volt. Vajon véletlen-e, hogy amikor először láttam a képet, a történelemkönyvek kivégzésre váró foglyai jutottak róla eszembe?

A nyilvánosságba bele kell hogy tartozzon a nemzetközi szint is. Ez sokszor sikerült is, többek között a disznóvágásos kép és az arra adott reakciók kapcsán.

 

Nem nehéz észrevenni, az első front célközönsége a Fidesz-szavazó, míg a második a Fidesszel szemben állóknak szól.

A valódi cél pedig nem más, mint hogy MINDKÉT OLDAL eljusson a legszélsőségesebb INDULATOKIG!

 

És itt jön a harmadik front.

Iskolai lőgyakorlatok terve. Háttér erőszakszervezetek, hol foci-ultrák, hol security-cégek ruháiba csomagolva. És most már tankok is vannak a Vörösmarty téren. Mivel csak személyesen hallottam két nemrég a szervezetet elhagyó embertől is, hogy a rendőrség kötelékén belül is folyik a fanatizálás és megjelentek azok a szólamok, amik helyesnek állítják be akár azt is, hogy a tömeg közé lehessen lőni, nem tudhatom mennyi igaz e hírekből. De ha csak a töredéke, az is aggasztó.

A felfokozott indulatok pedig el fognak vezetni a tettleges összetűzésekig. A Fidesz pedig e harmadik fronttal jelzi, pontosan erre vár.

Tartok tőle, tévedtünk. Én is.

Azt hittük a cél csak a puszta félelemkeltés.

Ha viszont e három frontot együtt, egymással való összefüggéseiben nézzük meg, kirajzolódik a kép: a hatalom megtartása érdekében a Fidesz akár a polgárháborút is elfogadhatónak tartja.

 

És ezúttal nagyon remélem hogy rossz következtetést vontam le.

Mert ha nem, innentől senki sincs biztonságban.

Mert akkor átléptünk egy olyan pontot ahonnan már nincs visszaút és ahol én sem látom, mit lehetne tenni.

Ahol szó szerint hullhatnak az emberek.

Álljanak bármelyik oldalon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://realresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr8413508751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.18. 09:58:00

Minek alkalmazna a Fidesz erőszakot, ha a többség őket akarja?

Miért gond, hogy a kormányzat kampányt folytat?

A kormánypropagandát hatástalanítani akkor lehetne, ha az ellenzéknek lenne érvényes mondanivalója. De nincs.

Vajna Tímea nem érdekel senkit. Sorosnak százszor annyi pénze van, mint Vajnának. Azaz a gazdagok cikizése éppen ellentétes a liberális célokkal.
süti beállítások módosítása