A Fidesz márpedig leváltható

Még mindig nem késő!

Még mindig nem késő!

Közjáték

2017. október 04. - Becky Weiss

Ezalatt elindult a kommentfolyam. Nem lepődtem meg, bár egy kicsit későbbre vártam a jelenséget.

Ne higgyétek, hogy nem olvasom, amiket hozzászóltok, azt az örömöt azonban, hogy elkezdjek reagálni a kommentekre, nem szerzem meg. Nem mintha nem lenne mit. De azt a célt, hogy a kommentekkel foglalkozzak a helyett, amikről írni akarok, nem fogjátok elérni. Szerintem mindenki számára teljesen világos, melyik típusú hozzászólókra gondolok ezzel.

A reakciók ugyanakkor nagyon is tanulságosak. Olyannyira sok dolgot visszaigazolnak és megerősítenek, hogy időnként össze is gyűjtök néhányat a kórképek közül, és majd valami gyűjteményes posztban bemutatom őket. Ha lenne rá időm, azzal is elszórakozhatnék, hogy kielemzem, kik azok a nick-nevek, akik mögött ugyanaz az ember bújik meg. Aki most magára ismert, annak üzenném: ez a trükk egyidős az internettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://realresistance.blog.hu/api/trackback/id/tr312928169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása